Mondriaanpark krijgt beweegtuin

Mondriaanpark krijgt beweegtuin

december 11, 2019 Blog 0

Op dit moment wordt er met verschillende partijen gekeken naar de mogelijkheid om gezamenlijk een beweegtuin te ontwikkelen in het Mondriaanpark. De gemeente is hierbij participant. Als het mogelijk is gebleken dat op deze plek een beweegtuin kan worden gerealiseerd dan kunnen inwoners, particuliere partijen en zorginstellingen……. gaan bewegen in de openbare ruimte in de Poelpolder medio 2019-2020.

Inmiddels heeft de Stichting voorheen de Cooperatie een toezegging gedaan voor een financiele bijdrage om de beweegtuin voor de Poelpolder te realiseren. Dankzij de aanvraag van de heer F. Broersen.

Dit is te lezen in de sportnota van de gemeente: Sporten, bewegen en spelen 2019 – 2022. Samen naar een sportief akkoord, welke in april in de raad besproken wordt. De tuin wordt naar alle waarschijnlijk geplaatst aan de kant van de Ruishornlaan, naast Huisartenpraktijk Poelpolder. Lisse heeft reeds een dergelijke beweegtuin aan de van Lijndenweg, in de hoek bij LTC LIsse. Hiervan wordt veel gebruik gemaakt.

Lees meer: BlikOp Lisse – Nieuws
Bron: BlikOp Nederland

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.